Slamsugning


Hos Ry Kloakservice er vi godkendt til at udføre alle former for slamsugning. Vi er ligeledes godkendt til transport af flydende affald. Samtlige medarbejdere er således uddannet, så de har de nødvendige kompetencer og beviser.

Vi foretager tømning af alle slags tanke, brønde, septictanke og pumpestationer.

Checkbox Small Septictanke 
Checkbox Small Trixtanke
Checkbox Small Samletanke
Checkbox Small Sivebrønde
Checkbox Small Vejbrønde
Checkbox Small Køkkenbrønde
Checkbox Small Pumpebrønde
Checkbox Small Pumpestationer
Checkbox Small Sandfang
Checkbox Small Olie- og benzinudskillere
Checkbox Small Malerkabiner
 
1Slam 2Slam 3Slam

 

Står du og mangler en slamsuger, så kontakt os endelig.

Vi har stor erfaring indenfor slamsugning, som gør os i stand til at klare alle opgaver på området – hurtigt og effektivt. Samtidig lægger vi stor vægt på at bevare kvaliteten i det arbejde vi udfører.

Vi indkøber de bedste maskiner på markedet, således at vi altid kan opnå det bedst mulige resultat for vores kunder.

Hos Ry Kloakservice udfører vi alle typer opgaver indenfor tømning af tanke, brønde m.m. til kundernes tilfredshed. Har du andre opgaver ud fra særlige behov, kan vi helt sikkert også løse denne. Kontakt os gerne i dag for et uforpligtende tilbud.

Hos Ry Kloakservice tænker vi på miljøet

Ry Kloakservice er en miljøbevidst virksomhed. Det er årsagen til at vi har investeret i moderne maskiner, der minimerer vandspildet mest muligt. Desuden er alt vores arbejde udført uden brug af kemikalier.

Vi har blandt de førende på markedet, når det kommer til at spare de grønne tiltag. Vi har stor erfaring og gør brug af denne for at fortsætte vores kamp for at minimere miljøbelastningen mest muligt.

Vi har i tidens løb udført mange forskellige opgaver i Ry, Skanderborg og omegn, og står klar til at løse den næste opgave for dig. Ring i dag for en uforpligtende snak om et muligt samarbejde med Ry Kloakservice.

Kontakt Ry Kloakservice i dag på tlf. 20 42 43 45


Randers: 86 44 88 66 • Silkeborg: 86 82 78 45 • Hadsten: 86 98 18 88 • Ry: 20 42 43 45

Webdesign: Søgemedier A/S